Ambt24
11 & 12 november in Amersfoort
HomeContactZoekenLinkedInTwitter
Ambt24

"Hoe kun je beter met elkaar samenwerken en ervoor zorgen dat je elkaar versterkt? Volgens ons begint dat met het kennen van je eigen drijfveren en die van anderen."

Geert Neelen

"De turbulentie in de gemeentelijke wereld doet de roep om werk te maken van je eigen vakmanschap als ambtelijk professional sterker en sterker klinken."

Jeroen Pepers

"Hoe verbeter je jouw vakmanschap en zet je deze in om in te spelen op de huidige ontwikkelingen? Daar gaan we mee aan de slag."

Thijs Winthagen

Leren, lef & leiderschap, leerwerkplaats voor, door en met collega’s

  • Workshop
  • 12 november van 15:00 t/m 16:00
  • Waterschapshuis in 3.02
  • Gemeente Zaanstad

Leren, Lef en Leiderschap is een leerweg die wordt gecreëerd voor, door en met collega’s, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het idee is begin 2014 ontstaan bij twee medewerkers van de gemeente Zaanstad.

Inmiddels is het idee zich als een olievlek gaan verspreiden door de organisatie. Met een kerngroep van zo’n tien medewerkers uit alle delen van de gemeente is een kick-off georganiseerd waar 120 medewerkers op af kwamen (een hele raadszaal vol).

Doel: We hebben elkaar veel te bieden en een netwerk dat we hiervoor kunnen aanboren: laten we met elkaar gaan leren! Een project waarbij vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht.

In de workshop van de gemeente Zaanstad leer je wat het is om ‘regie te nemen over je eigen leerproces’, zoals in Zaanstad ook het geval is. Heb jij het lef om de regie te nemen?

Gemeente Amersfoort
Futur
Het Waterschapshuis
A+O fonds Waterschappen
A+O fonds Gemeenten

Locatie 1: Stadhuis Amersfoort

Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

www.amersfoort.nl

Locatie 2: Het Waterschapshuis

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

www.hetwaterschapshuis.nl

Organisatie

A+O fonds Gemeenten
www.aeno.nl

A&O-fonds Waterschappen
www.aenowaterschappen.nl