Ambt24
11 & 12 november in Amersfoort
HomeContactZoekenLinkedInTwitter
Ambt24

"Hoe kun je beter met elkaar samenwerken en ervoor zorgen dat je elkaar versterkt? Volgens ons begint dat met het kennen van je eigen drijfveren en die van anderen."

Geert Neelen

"De turbulentie in de gemeentelijke wereld doet de roep om werk te maken van je eigen vakmanschap als ambtelijk professional sterker en sterker klinken."

Jeroen Pepers

"Hoe verbeter je jouw vakmanschap en zet je deze in om in te spelen op de huidige ontwikkelingen? Daar gaan we mee aan de slag."

Thijs Winthagen

Filmschool Bromet ook dit jaar van de partij

Na de vele positieve reacties vorig jaar, is Frans Bromet ook dit jaar weer aanwezig op Ambt24!. Hij neemt deelnemers aan zijn inspiratiesessie mee in de wereld van interview en reportage als tool voor het vinden van nieuwe manieren om de burger, partners en ondernemers aan te spreken en om meer van de burger, partners en ondernemers te weten te komen

Frans geeft zijn visie op het maken van reportages en beantwoordt daarbij essentiële vragen: ‘Hoe zet je film doeltreffend in als middel om mensen te bereiken?’, ‘Wat is je rol als maker?’, ‘Wat is een goede opening?’ en ‘Wanneer ben je een goede interviewer?’.

Kom meer te weten over deze inspiratiesessie.

Ambt24 - Nieuws - Filmschool Bromet

Gemeente Amersfoort
Futur
Het Waterschapshuis
A+O fonds Waterschappen
A+O fonds Gemeenten

Locatie 1: Stadhuis Amersfoort

Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

www.amersfoort.nl

Locatie 2: Het Waterschapshuis

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

www.hetwaterschapshuis.nl

Organisatie

A+O fonds Gemeenten
www.aeno.nl

A&O-fonds Waterschappen
www.aenowaterschappen.nl