Ambt24
11 & 12 november in Amersfoort
HomeContactZoekenLinkedInTwitter
Ambt24

"Hoe kun je beter met elkaar samenwerken en ervoor zorgen dat je elkaar versterkt? Volgens ons begint dat met het kennen van je eigen drijfveren en die van anderen."

Geert Neelen

"De turbulentie in de gemeentelijke wereld doet de roep om werk te maken van je eigen vakmanschap als ambtelijk professional sterker en sterker klinken."

Jeroen Pepers

"Hoe verbeter je jouw vakmanschap en zet je deze in om in te spelen op de huidige ontwikkelingen? Daar gaan we mee aan de slag."

Thijs Winthagen

Geef jezelf een vitamine boost deze winter!

Maak een nieuwe stap in jouw watercarrière

Heb je een vraag over een cursus of opleiding, wil je advies over jouw ontwikkeling, kom dan op 12 november naar de stand van Wateropleidingen. Twee adviseurs staan je graag te woord. De adviseurs hebben alle informatie bij zich over de leertrajecten die je kunt volgen binnen je eigen vakgebied of bij doorgroei naar een ander vakgebied. Je kan denken aan stedelijk water, riolering, waterzuivering en waterveiligheid.

Ook leidinggevenden die een team willen laten groeien, geven wij graag advies, zowel gericht op inhoud als op vaardigheden. Bovendien kun je de digitale leeromgeving ervaren, een korte e-learning module bekijken en ontvang je informatie over nieuwe ontwikkelingen. Kortom voor elk wat wils. Zo helpen we je graag bij een nieuwe stap in jouw watercarrière!

Wanneer? 12 november van 14.00 – 16.00 in het Waterschapshuis.

Gemeente Amersfoort
Futur
Het Waterschapshuis
A+O fonds Waterschappen
A+O fonds Gemeenten

Locatie 1: Stadhuis Amersfoort

Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

www.amersfoort.nl

Locatie 2: Het Waterschapshuis

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

www.hetwaterschapshuis.nl

Organisatie

A+O fonds Gemeenten
www.aeno.nl

A&O-fonds Waterschappen
www.aenowaterschappen.nl