Ambt24
11 & 12 november in Amersfoort
HomeContactZoekenLinkedInTwitter
Ambt24

"Hoe kun je beter met elkaar samenwerken en ervoor zorgen dat je elkaar versterkt? Volgens ons begint dat met het kennen van je eigen drijfveren en die van anderen."

Geert Neelen

"De turbulentie in de gemeentelijke wereld doet de roep om werk te maken van je eigen vakmanschap als ambtelijk professional sterker en sterker klinken."

Jeroen Pepers

"Hoe verbeter je jouw vakmanschap en zet je deze in om in te spelen op de huidige ontwikkelingen? Daar gaan we mee aan de slag."

Thijs Winthagen

Over Ambt24

Reserveer in jouw agenda: 11 en 12 november 2015 Ambt24!

Masterclasses, workshops, inspiratiesessies, debatten en nog veel meer! Dat zijn de ingrediënten voor Ambt24. Een uniek 24-uurs evenement voor en door ambtenaren over vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Noteer 11 en 12 november 2015 alvast in jouw agenda en zorg dat je erbij bent!

Ambt24: 24 uur lang aandacht voor Vakmanschap

Een uniek, 24 uur durend festival over vakmanschap, voor en door ambtenaren. Waarom 24 uur? Het werk van ambtenaren houdt echt niet om vijf uur op. Overheidsorganisaties hebben te maken met tal van veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technologische ontwikkelingen en organisatorische veranderingen. Ontwikkelingen die van invloed zijn op de dienstverlening, maar ook op de interne organisatie. Een belangrijke vraag daarbij is ‘Wat betekenen deze veranderingen voor het vakmanschap van de ambtenaar?’. Welke vaardigheden zijn van belang en hoe gaan andere organisaties om met dit vraagstuk? Wij dagen je uit om met ons na én mee te denken over het thema vakmanschap.

Samenwerking

Ambt24 is een initiatief van het A+O fonds Gemeenten. Vorig jaar is in samenwerking met de trainees van Disgover en andere enthousiaste partijen invulling gegeven aan dit unieke 24-uurs event. In 2015 organiseren de A+O fondsen Gemeenten en Waterschappen het evenement samen. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk zetten we ook in 2015 weer een programma neer dat tot de verbeelding spreekt!

Blijf op de hoogte

Aan de invulling van het evenement wordt hard gewerkt. Op de hoogte blijven? Volg ons dan op twitter of via de websites en nieuwsbrieven van het A+O fonds Gemeenten en/of A&O-fonds Waterschappen.

Vragen?

Stuur dan een mail naar ambt24@aeno.nl.

Gemeente Amersfoort
Futur
Het Waterschapshuis
A+O fonds Waterschappen
A+O fonds Gemeenten

Locatie 1: Stadhuis Amersfoort

Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

www.amersfoort.nl

Locatie 2: Het Waterschapshuis

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

www.hetwaterschapshuis.nl

Organisatie

A+O fonds Gemeenten
www.aeno.nl

A&O-fonds Waterschappen
www.aenowaterschappen.nl